Обучения за инструктори

Kangoo Клуб България е единствената организация в България, която може да сертифицира инструктори по Kangoo Jumps Fitness Programs.

Треньори: Василена Попова-Радичкова.

За да участвате в обученията на ККБ, задължително условие е да имате Сертификат по Аеробика или Диплома от НСА(или други висши спортни институти).

Записвания за участие на education@kangoonova.bg – две имена, телефон, копие на лична  карта, копие Сертификат/Диплома/

Ако нямате нужните квалификации, моля пишете ни на имейла на клуба, за да Ви дадем информация как и къде можете да се сертифицирате по Аеробика.

Kangoo Fitness Programs

Kangoo Jumps фитнес програмите са предназначени да обучат професионални инструктори / треньори в най-новите техники, необходими, за да се представят фитнес класове на най-високо качество, с помощта на Kangoo Jumps пружиниращи на обувки. Тези програми са предназначени предимно за:

  • Групови фитнес класове в спортни зали
  • Персонални треньори, които да ги използват с техните клиенти • Училища и пара-училищни организации

Всяка програма е специализирана за различен популярен клас формат. Препоръчваме Kangoo Dance в традиционната аеробика, Kangoo Boot Camp за вътрешна / външна кръгова тренировка, Kangoo Power за строг атлетичен стил на трениране, и Kangoo Discovery за подпомагане на борбата със затлъстяването сред децата и насърчаване на по-здравословен начин на живот.