Kangoo Power™

Kangoo Power™ е експлозивнa, силно мотивиращa програма, специално предназначена да предизвика цялото тяло чрез изграждане на мускулна сила и кардиореспираторна издръжливост едновременно. Всяко движение има за цел да се фокусира върху основната стабилност, да осигури балансирана тренировка, която ще отправи предизвикателство дори на най-издържливия. Основните движения са лесни за следване и могат да се извършват с нарастващата сложност и интензивност, според напредъка. Тази програма отговаря на широк кръг от класа присъстващи, независимо от фитнес нивото. Също така е чудесна за спортисти, поради използването на плиометрични експлозивни техники с помощта на Kangoo Jumps пружиниращи обувки, за да се увеличи максималното усилие, като в същото време се предотвратява вредното въздействие върху ставите.

Kangoo Power™ License

Този семинар се състои от 2 дни практика и обучение за правилното и безопасно използване на Kangoo Jumps пружиниращи обувки  в плиометрична тренировка. Кандидатът трябва да премине практически и писмен тест, за да получи лиценз в края на двата дни семинара.

Предварителни изисквания:

  • да притежава валиден сертификат за аеробик/фитнес инструктор, който включва упражнения с музика (AFFA, ACE, EHFA, ESFA, FEEPYF т.н.)
  • Опит в преподаването на групови класове с музика.
  • Препоръчителен предишен опит в използването на Kangoo Jumps пружиниращи обувки.

Лиценз:

  • две години Kangoo Power™ лиценз е валиден в международен план.
  • AFAA #2014120C 14.25 CEU’s

Цени и условия: Запитване на education@kangoonova.bg