Kangoo Kick and Punch™

Kangoo Kick & Punch Fitness Program е тренировка, която използва елементи – удари, ритници и блокове от различни бойни стилове, включително Kick Boxing & Karate. Този тип тренировки натоварва тялото и значително подобрява сърдечно-съдовата система и мускулната издръжливост. Те ще поставят цялото ви тяло на изпитание, като благодарение на патентованата IPS система нараняванията и преждевременно износване на ставите ще бъдат намалени с до 80%.

Kangoo Kick & Punch™ License

Този семинар се състои от 1 ден практика и обучение. Препоръчва се за групови фитнеси инструктори, които се интересуват да комбинират натоварването на сърдечно-дихателна дейност с предимствата на слабото противоударно въздействие на Kangoo Jumps пружиниращи обувки. Кандидатът трябва да премине практически и писмен тест, за да получи лиценз в края на 1-дневното обучение.

Предварителни изисквания:

  • да притежава валиден лиценз по фитнес програмата Kangoo Power™
  • да притежававалиден сертификат за аеробик/фитнес инструктор, който включва упражнения с музика (AFFA, ACE, EHFA, ESFA, FEEPYF т.н.)
  • Препоръчителен опит в бойните изкуства.

Лиценз:

  • 2 години Kangoo Kick & Punch™ лиценз е валиден в международен план.
  • AFAA #2014120C 14.25 CEU’s

* Обучението се провежда и в двудневен формат, в случай че кандидатът няма валиден лиценз по основната фитнес програма Kangoo Power™

Цени и условия: Запитване на education@kangoonova.bg