Kangoo Discovery™

Kangoo Discovery™ програмата е разработена специално за деца, от всички възрасти над 5 години. Класовете са предназначени за изграждане на координация, издръжливост, добра стойка на тялото, и Аз-образ. Класовете помагат да се намали и предотврати затлъстяването в детска възраст и са в помощ в борбата срещу стреса. С Kangoo Jumps пружиниращи обувки, децата превръщат отрицателната енергия в позитивна, в една забавна и приятна тренировка, която отправя предизвикателство към тялото и мозъка по най-интерактивни, иновативни начини.

Kangoo Discovery™ е лесна, основна програма за училища и фитнес организации, която предизвиква детското творчество чрез включване на забавни игри и упражнения, които запазват класа силно мотивиран от началото до края. Програмата е подходяща за фитнес инструктори, учители по физическо възпитание и всеки, който участва в спортни дейности за деца.

Kangoo Discovery™, особено във фитнес организации, може да се адаптира с помощта на прости хореографии, които ще помогнат на младите хора в прехода към упражненията за възрастни групови фитнес класове.

Kangoo Discovery™ License

Този семинар се състои от 1 ден практика и обучение. Препоръчва се на учители по физическо възпитание, фитнес инструктори или други професионалисти, работещи с деца и тийнейджъри, за да помогнат в борбата със затлъстяването сред децата и насърчаване на здравословния начин на живот. Кандидатът  трябва да премине практически и писмен тест, за да получи лиценз в края на 1-дневното обучение.

Предварителни изисквания:

  • да притежава валиден лиценз за групов фитнес инструктор, учител по Физическо в училищното образование или специална спортна квалификация учител за работа с деца / тийнейджъри на възраст под 18
  • да притежава валиден KJ лиценз за всяка KJFP , предишен опит за работа с деца е силно препоръчително.

Разрешително:

  • 2 години Kangoo Discovery™ лиценз валиден в международен план.
  • AFAA # 2014120B 5 CEU’s

* Обучението се провежда и в двудневен формат, в случай че кандидатът няма валиден лиценз по основната фитнес програма Kangoo Power™

Цени и условия: Запитване на education@kangoonova.bg