Kangoo Dance™

Kangoo Dance™ е безопасна, енергичнa, забавнa и мотивиращa аеробна програма , която се учи с музика, за всички възрасти и нива на фитнес. Програмата е функционална и учи участниците на ефективни техники, същевременно предотвратява наранявания вследствие на био-механичен стрес.  Предлага повече ползи, отколкото всеки друг популярни гупови фитнес занимания, защото Kangoo Jumps пружиниращи обувки действат като амортисьор за намаляване на въздействието, в сравнение с традиционните аеробни дейности, изпълнявани в конвенционалните обувки. Пружиниращите обувки дават усещането на безтегловност,  което не само увеличава забавния ефект, но по-важното е  – намалява ставния стрес. Забравете други форми на аеробика и движения с високо въздействие, които могат да увредят и наранят вашите стави, всичко в името на фитнеса. Направете всичките си любими танцови движения с Kangoo Jumps пружиниращите обувки, за да откриете чудесата на отскачането!

Kangoo Dance™ License

Този семинар се състои от 1 ден практика и обучение. Препоръчва се за групови фитнеси инструктори, които се интересуват да комбинират натоварването на сърдечно-дихателна дейност с предимствата на слабото противоударно въздействие на Kangoo Jumps пружиниращи обувки. Кандидатът трябва да премине практически и писмен тест, за да получи лиценз в края на 1-дневното обучение.

Предварителни изисквания:

  • да притежава валиден лиценз по фитнес програмата Kangoo Power™
  • да притежава валиден сертификат за аеробик/фитнес инструктор, който включва упражнения с музика (AFFA, ACE, EHFA, ESFA, FEEPYF т.н.)
  • Опит в преподаването на групови класове с музика.
  • Препоръчителен предишен опит в използването на Kangoo Jumps пружиниращи обувки.

Лиценз:

  • 2 години Kangoo Dance™ лиценз е валиден в международен план.
  • AFAA #2014120C 14.25 CEU’s

* Обучението се провежда и в двудневен формат, в случай че кандидатът няма валиден лиценз по основната фитнес програма Kangoo Power™

Цени и условия: Запитване на education@kangoonova.bg