Kangoo Boot Camp™

Kangoo Boot Camp™ е военен стил основна  тренировъчна програма за обучение за групови фитнес инструктори и лични треньори. Тя може да се организира, за да тренира един, два или двадесет души. Класовете могат да бъдат вътре или вън и могат да обединяват  всички нива на фитнес.

Интервалите на бягане и/или тренировка стил аеробна дейност, примесени с упражнения за издържливост съставляват основата на тази тренировка. Този формат подобрява мускулната сила и издръжливост, тъй като подобрява сърдечно-респираторния фитнес. Може да бъде ценен инструмент за кръгова тренировка, с който се подобрява фитнес нивото, като предпазва от травми и наранявания  и повишава качеството на упражненията като се намалява скуката.

В зависимост от фитнес нивото , теренните предизвикателства и/или плиометричните дейности могат да се добавят като допълнително предизвикателство в програмата. Тъй като тази фитнес програма обикновено се провежда на открито, промените в околната среда, като например време и температура варират във всяка сесия. Тези вариации могат да бъдат използвани в полза на инструктора да добавят разнообразие всеки клас.

За разлика от Kangoo Power™ и Kangoo Dance™, Kangoo Boot Camp™ не изисква умения за координация  и работа с музика, както и не се нуждае от пространство в залата,  защото класовете се провеждат основно  навън или в зала, но като кръгова тренировка. В допълнение, Kangoo Boot Camp™ е чудесен инструмент за реклама, при външни активности.

Kangoo Boot Camp™ License

Този семинар се състои от 1 ден практика и обучение. Препоръчва се за групови фитнес инструктори, които се интересуват да комбинират упражнения за издържливост и сила с предимствата на слабото противоударно въздействие на Kangoo Jumps пружиниращи обувки, за кръгов тренеровъчен  формат , у дома или навън. Кандидатът трябва да премине практически и писмен тест, за да получи лиценз в края на 1-дневното обучение.

Предварителни изисквания:

  • да има валиден лиценз по фитнес програмата Kangoo Power™
  • да притежава валиден сертификат за групов фитнес инструктор или квалификация персонален треньор (AFFA, ACE, EHFA, ESFA, FEEPYF, и т.н.)

Разрешително:

  • 2 години Kangoo Boot Camp™ лиценз валиден в международен план.
  • AFAA # 2014120B 7 CEU’s

* Обучението се провежда и в двудневен формат, в случай че кандидатът няма валиден лиценз по основната фитнес програма Kangoo Power™

Цени и условия: Запитване на education@kangoonova.bg